2014. október 31., péntek

meg kell tanulni vagyakozni az utan ami a mienk

"I find you a very attractive woman and you have a hot body..."
Lehet, hogy ennyirol szolt az egesz. Lehet, hogy nem is volt tobb es nem is kellett volna tobb a reszerol. Napok ota probalom meghatarozni mi lehetne a szerepe az eletemben. Mert szeretom nem lehet, egy ejszakas kaladot nem akarok. Baratom eppen lehetne. Nem vagyok benne biztos, hogy o ezt akarja.
Nem biztos hogy le fogom tudom jol irni azt ami bennem van.
Hogy van meg elet a parkapcsolat mellett is? Hogy meg nem huztak le a rolot, csak mert egyutt elek valakivel?
Ugyanakkor napok ota aramlanak felem es utogetik a homlokomat a jelek, hogy vedd mar eszre mid van. Hogy milyen szerencses vagy Gabival. Hogy viraggal var a repteren habar csak 4 napra voltal el es kitakaritja a konyhat, furdot, habar ez nem volt mindig ilyen egyertelmu. Hogy radszol gym elott hogy ne felejts el hajgumit hozni magaddal. Egy nagy lelek egy nagy maci.
Amugy meg ezek a kalandok az esetek tulnyomo tobbsegeben csalodassal vegzodnek (mar amikor tortenik valami), tudom, volt belole eleg. Nem is vagyom egy idegen ferfi testere, plane nem egy (valljuk be) idosodo ferfiera, aki amugy az en szememben kulsore nagyon sarmos es helyes, de azert a testen mar ruhan keresztul is elkezdett latszodni a kor, es ez minden rosszindulat nelkul. Mert nagy valoszinuseggel csalodnek. Mert az egy alkalmasok altalaban ezt hordozzak magukban. Szeretot meg minek tartsak? Ha annyira nem mukodne a kapcsolatom, hogy szeretot kene tartanom akkor inkabb kilepnek belole. Inkabb lehet, hogy csak az (amugy nem kis) egomat taplalom most ezzel a kis flortolgetessel.
De ahogy jott, ugy csokken is az erdeklodes, lelkesedes. Amugy meg egy vilag intelligens palirol van szo, ezert kicsit furcsallom is, hogy vehettek fel a managementunkbe a cegnel, nem ez a jellemzo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése