2016. április 4., hétfő

diszno

Egyszer valahol valamikor olvastam valakinel, hogy "hat en nem szeretnem, ha a parom egy 300kg-os emloskent becezgetne engem" vagy valami ehhez nagyon hasonlo.
Na, mondanom se kell, nalunk pontosan ez a helyzet alakult ki. Hogy lettunk az alap bunny-baba melle malacok is??
Hat az ugy kezdodott, hogy beszelgettunk fozesrol. Mondom neki, hogy hat en tudod mit foztem 16 evesen? Szendvicset! (se..) Es, hogy tulajdonkeppen komolyabban azota sutokfozok amiota itt elek kint. Erre megjegyezte, hogy akkor o az en guinea pig-em, ami a kiserleti nyulnak felel meg. Ezzel a mondattal rajta is ragadt a pig, mint becenev.
De itt nem alltunk meg es ez a sztori mar onallo életét éli, holott mar kb egy eve kezdodott. Hulyebbnel hulyebb kepeket kuldozgetunk egymasnak, röfögünk egymasnak, rohamosan emelkedik a kornyezetemben levo barmik szama, amin diszno van. Van pluss allat, marcipan figura, sor alatet, kisfaszom.
Elment a diszno muzeumba ami alatt a lanya koncerten volt Stuttgartban.
A legujabb nevem Esther (es az ove is!!!)  (http://www.estherthewonderpig.comNa ez is egy jo sztori amugy, azt hitték vettek egy mini malacot. Ami aztan hipp-hopp 300kg lett, ugyhogy venni kellett egy farmot is hozza....ÖÖÖÖ) azota barmilyen videot mutatok neki Estherrol nem alltallom megjegyezni, hogy te hoztad be Esthert az eletunkbe. Ami igy is van.
Ma epp kuldott egy cikket (http://www.nytimes.com/interactive/2016/03/30/magazine/voyages-big-major-cay-pigs.html?emc=eta1) amibol kitalahatjatok a kovetkezo utazasi celpontunkat...
Na, hat errol ennyit, hogy keruld el, hogy DISZNO legyel 

5 megjegyzés:

  1. ja értem már, miért pont a Pesti Disznóba vitted enni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, azt meg el is feljtettem leirni :) a kovetkezo a Spotted Pig NY-ban :D

      Törlés
  2. Mi is malacnak becezzuk egymast :) de van ennel cifrabb is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. naaa tessek, elobb utobb mindenkirol kiderul ;) hogy telnek a napok?

      Törlés
    2. A napok jól, de írtó gyorsan. Nem is értem, semmit nem csinálok, szoptatok, pelenkázok és újra este van. :)

      Törlés